Läger 2019

Vill du vara med?

Vill du träna och umgås med klubbkompisar så har du som vanligt chansen i vecka 30.
Vi börjar med samling på söndagen den 21 juli kl 18.00.

Upplägget blir ungefär det samma som tidigare år, dvs detta är ingen kurs. Vi anlitar inga instruktörer. Det är en träningsvecka där vi i grupper tränar våra hundar i de grenar vi själva väljer. Alla hjälper varandra och var och en bidrar med den kunskap och erfarenhet som hen har.

Vad krävs för att vara med ? Du måste vara/bli medlem i Sjöbo brukshundklubb

Vi ser helst att du kan vara med samtliga dagar

Du ska i stort sett vara självgående i den/de gren/grenar som du väljer. Helst ska du ha gått kurs i respektive inriktning eller ha motsvarande kunskaper som du fått på annat sätt tex deltagit i träningsgrupp, egen träning etc.

Din hund måste kunna vara lös under arbete samt komma på inkallning.

Vad kostar det och vad får du för pengarna?

Vi startar med samling på kvällen den 21 juli kl 18 och håller på t o m fredagen den 26 juli då vi har avslutning på kvällen. Sedan städar vi efter oss på förmiddagen lördagen den 27 juli. Några kvällar kommer vi att anordna särskilda hundaktiviteter för dem som är intresserade.

Kostnaden för att vara med på träningsveckan är 250 kr, vilket huvudsakligen går till markägare som är vänliga att låna ut mark till oss samt för skott. Det är roligt om så många som vill/kan bor kvar på klubben under veckan. Då kostar en plats för husvagn/husbil 100 kr eller för del av veckan 25 kr per dygn.

Vi håller grillen varm på söndags- och fredagskvällen för egen grillning. De andra kvällarna köper vi in gemensam middagsmat till dem som vill, till självkostnadspris.Obs anmäls på söndagskvällen och betalas dagen före middagen. I övrigt står var och en för sin egen mat och fikahållning. Familjemedlemmar är mycket välkomna att komma med på middagarna och i övrigt också.

Anmäl dig på anmälningsformuläret som finns nedan. Under ” meddelande” anger du vad du vill träna tex spår, lydnad, rallylydnad, agility, sök, specialsök (nosework), jaktapportering eller annat som du är intresserad av. Om du har en valp kan vi kanske ordna en liten grupp för valpträning. Ange också om du vill vara med på skotträning eller inte. Skriv också om du är allergisk mot något i matväg, eller annan information som vi bör veta.

OBS! Det beror på antalet anmälda och att någon/några vill hålla i gruppen för att en grupp ska bli av.

Max 40 deltagare så vänta inte med att anmäla, sista anmälningsdag är den 31.5

Du kan också ta kontakt med någon annan i lägergruppen Inger von Gegerfelt, Lena Mårtensson, Ingrid Nord, Lena Westin, Tommy eller Britt Beck

Anmälningsformulär>>

Rallyträning måndagar kl 18.00

Skotträning torsdagar kl 18.30-19.00

Skyddsgruppen har träning med skott på söndagar kl 11.00 förutom dagarna 2 juni och 29.9.
Vi turas om, och hjälps åt att skjuta för varandra.