Familjedag med bakluckeloppis

Har du massor av hundsaker som du inte längre använder?
Gör miljön en tjänst och kom till vår bakluckeloppis på brukshundklubben och sälj dina hundsaker, kläder eller annat som är lämpligt för loppis.
Den 12 maj öppnar vi kl 10 och håller på till ca 14

Det är gratis att sälja för alla medlemmar, för övriga kostar det 50 kr. Summan ska swishas till klubben, märk med loppis plus namn.

Vi kommer även ha lite aktiviteter, bland annat prova på rallylydnad samt en miljöbana kommer stå uppställd under dagen. Det blir också uppvisning utav tävlingslydnad!

Köket kommer vara öppet och det finns möjlighet att köpa både fika och lättare mat.

Kom och ha en härlig dag med oss :)

Rallyträning måndagar kl 18.00

Skotträning torsdagar kl 18.30-19.00

Skyddsgruppen har träning med skott på söndagar kl 11.00 förutom dagarna 2 juni och 29.9.
Vi turas om, och hjälps åt att skjuta för varandra.