Aktuella kurser

Nya kurser presenteras på den här sidan vartefter de blir planerade.
Samtliga kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.
Tänk på att våra kurser blir snabbt fulltecknade, vänta inte med att anmäla dig!

OBS! När du anmäler dig till kurs så får du svar både direkt på skärmen och e-posten. Har du inte fått det så har du inte fyllt i formuläret rätt/fullständigt kolla också spamfiltret. Då måste du göra om anmälan om du inte fått något svar! Viktigt att din e-postadress är rätt ifylld!

Kursinnehåll>>

Agilitykurs - Nybörjare och fortsättningskurs

Max 6 deltagare i en grupp, vid stort intresse kan det bli 2 grupper. Du får reda på i vilken ordning din anmälan koomit in, De första 6 är garanterad plats blir det fler än 11 startar en ny kurs. Så fort som vi vet hur många anmälningar vi får in får platserna 7-12 ett meddelande om datum och tid.

Följande datum gäller anmälan 1-6: 10/8, 17/8, 24/8 (lördag förmiddagar kl 10:00) sedan 2/9, 9/9, 16/9 (måndag kvällar kl 18:00)

Inga förkunskaper i agility krävs men hunden ska komma på inkallning och samarbete mellan hund och förare ska fungera.
Pris 1200 kr + ev medlemsavgift

Instruktör är Ingrid Dahlström

Anmälningsformulär>>

Allmänlydnadskurs

Lämplig för hunder från 6 månader
6 gånger - med start den 6 augusti
Kl 18:30-20:45
Pris 900:- + eventuell medlemsavgift
Instruktör - Emilie Knast

Anmälningsformulär>>

Kurs i specialsök nybörjare

Inga förkunskaper behövs, alla är välkomna
instruktör är Bodil Gustavsson
Max 6 deltagare och totalt 6 tillfälle enligt följande;
1 maj, 9 maj (OBS torsdag), 15 maj, 22 maj, 5 juni Kl 19:00-21:15
Kursavslutning blir lördagen den 15 juni.
Kursavgift 1200:- + ev medlemsavgift

Anmälnigsformulär>>

Vi startar med att lär in "doften" som hunden ska leta efter.
Belöningsteknik: Vi tittar på vad som är bra belöning för min hund? Hur belönar jag på bästa sätt. Olika belönings tekniker.
Sökteknik: Vad ska man tänka på, vad är viktigt? Vittringsvägar. Hur påverkar vädret doften? Blåst, varmt, kallt, regn, m.m.
Vi kommer prova urvalsbanor, göra line upps, söka inomhus, söka utomhus osv.
Vi kommer också  prata om likheter/olikheter med Nosework. Det ena utesluter inte det andra, det finns många likheter.
Kurstillfällena kommer att anpassas efter kunskaps nivån i gruppen och hur långt vi hinner. Detta är en introduktions kurs till fortsatt Specialsökarbete.
Medtag "bra belöning" till första kurstillfället ex gott godis, rolig leksak eller vad din hund verkligen tycker om.

Övriga kurser

OBS! Det går bara att anmäla sig till de kurser som är utlagda här. Vi kan inte ta emot förhandsanmälan till kurser som inte är annonserade, använd kursbevakningen.
Vartefter nya kurser startar kommer de ut här ovan. De flesta kurserna börjar på våren och hösten.
Har du frågor om kurser skicka in din fråga till Hundägarutbildningsgruppen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursbevakning

Vill du ha reda på när en kurs startar? Vi bevakar och skickar dig e-post när en kurs kommer ut på denna sida.

OBS! Enbart bevakning ingen anmälan. Om kursen finns här ovan anmäl dig där. Till kurserna ovan har det redan gått ut mail till de som anmält sig till kursbevakning. Du behöver inte anmäla dig på bägge ställena.

Intressebevakning övriga kurser hittar du uppe till höger.

Kursavgifter

Kursavgifterna varierar med antal gånger och innehåll.

Medlemskap

För att få gå kurs krävs medlemskap. Medlemsavgiften kan betalas samtidigt med kursen.

Vill du veta mer om medlemskap och avgifter så hittar du det här>

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.